BEAUTY SALES ADVISOR TIL BUTIKKER I NORGE.

Novoti Nordic Aps søker pasjonerte frilansstjerner til å yte førsteklasses service i butikker og kjøpesentre i Oslo, Bergen, Stavanger, Trondheim og Ålesund.

Hos Novoti forventer vi at du er engasjert og har en profesjonell holdning, tar ansvar, er resultatorientert, elsker å stå i butikk og har lyst til å jobbe med skjønnhetsprodukter. Det er en relevant jobb for deg som allerede jobber som frilanser eller ønsker å komme i gang. Ett av fellestrekkene til alle medarbeiderne våre er at de vet hva fremragende service er og kan utføre det, og at de øker salget når de er på jobb. Du må elske å stå i butikk og jobbe med skjønnhetsprodukter, og du må brenne for å lære om dem, slik at du kan veilede kundene dine på best mulig måte. Uansett hvilket nivå du befinner deg på, deltar du i vårt 1-dags basisseminar. Her lærer du alt du trenger å vite for å jobbe med salg og service av skjønnhetsprodukter hos oss, samt hvordan vi jobber hos Novoti. I tillegg er vi alltid i kontakt via vår hotline, Facebook-gruppe og opplæring, og vi gir deg karriererådgivning og tilbud om videreutdanning slik at du hele tiden kan utvikle deg. Under samtalen med oss forteller vi deg litt mer om hvilket merke du kan forvente å jobbe for.

Beauty Advisor-jobben er både perfekt for deg som leter etter mye jobb, eller til deg som er erfaren og trenger en fast studiejobb.

 

Om Novoti:

Novoti er et nordisk rekrutteringsbyrå for detaljhandel som siden 2016 har stått for ansettelse og booking av frilans salgspersonell til butikker og kjøpesentre for skjønnhetsmerker. Frilansselgere som jobber for Novoti som Beauty Advisors, jobber altså i butikker med salg av skjønnhetsprodukter.

Vi forventer at du…

 • Elsker å yte enestående service og har gode kommunikasjonsevner.
 • Snakker flytende norsk og klarer deg fint på engelsk.
 • Har ORG-nummer slik at du kan motta lønn over faktura.
 • Er positiv, profesjonell, lojal og tar initiativ.
 • Tar ansvar og forbereder deg før hver vakt.
 • Alltid møter punktlig på jobb.

Vi kan tilby deg…

 • Et team av pasjonerte kolleger.
 • Lønn etter kvalifikasjoner og resultater.
 • Karriererådgivning og tilbud om sertifisert videreutdanning.
 • Jobber for internasjonale skjønnhetsmerker.
 • Spennende oppgaver og dager som aldri er like.

ER DU EN SKØNHEDS-ORIENTERET KUNDEMAGNET?

SÅ ER DET DIG VI MANGLER HOS NOVOTI NORDIC.

Novoti Nordic er et professionelt rekrutteringsbureau indenfor livsstils- og skønhedsbranchen, og en virksomhed drevet af stor passion for at have de dygtigste medarbejdere til at gøre salgs-og shopping oplevelsen enestående for kunderne. Vi søger, til butikssalg af nogle af de største kosmetikbrands på markedet, passionerede Beauty Sales Advisors til at yde sublim service i danske butikker og stormagasiner.

 

Et af fællestrækkene for alle vores medarbejdere er, at de har stor interesse og passion for livsstils- og kosmetikprodukter, og for skønhedsbranchen i det hele taget. De tager ansvar for deres job, har en skøn og positiv attitude, og de får energi af at hjælpe og tale med kunder. Derudover har de appetit på at udvikle deres evner indenfor salg, og er dermed med til at øge salget når de er på arbejde i butikker og stormagasiner i hele Danmark.

Hvad får du hos Novoti?

Vi kan tilbyde dig et job hos Novoti Nordic med passionerede kolleger og en dagligdag hvor du kommer til at arbejde med nogle af de største, både danske og internationale, kosmetikbrands der findes i butikkerne. Som Beauty Sales Advisor bliver du en del af Novoti-teamet, og vi giver dig muligheden for at vokse og for at forbedre dine færdigheder indenfor kosmetikprodukter, salg og service. Vi sørger altid for at være ”first movers” så vi kan være så effektive som muligt, og i det daglige bruger vi arbejdsredskaber PlanDay, Novoti App, Facebook, WhatsApp samt Novoti Online Academy til at kommunikere, udbyde vagter og træne dig i at blive endnu bedre til salg og service, og udvikle din viden indenfor make-up, parfume og hudpleje.

 

Hvem leder vi efter?

Vi søger dig hvis du er en energisk person med stor interesse og passion for kosmetik- og livsstils branchen. Du har muligvis salgserfaring, eller også brænder du for at servicere kunder og ved at du har det der skal til for at dine kunder går hjem med de rigtige produkter og en unik og fantastisk købsoplevelse. Uanset om du kommer fra salg- og servicebranchen, er studerende, make-up artist eller kosmetolog, så tilbyder vi et fleksibelt timeantal med løn efter kvalifikationer. Hvor mange timer du får hos Novoti, afhænger af, hvor aktiv du er til at tage de jobs vi udbyder.

PRAKTIKOPHOLD MED MULIGHEDER.

Hos Novoti søger vi lige nu en dygtig og engageret fuldtidspraktikant med opgaver indenfor marketing, salg og kommunikation som fokus.

Novoti er et professionelt rekrutterings- og coachingbureau indenfor retail salg, samt agentur for professionelle fotografer og hår- og makeupartister.

I en praktikperiode hos os vil du få dine egne ansvarsområder med hovedfokus på kommunikation, marketing og salg, og du kommer til at sætte dine kompetencer i spil og vil få mulighed for at sætte dit præg på opgaverne lige fra idé til eksekvering.

 

Eksempler på opgaver, du vil blive involveret i, er…

 • Formidling af content på Novoti’s SoMe-platforme.
 • Udarbejdelse af Power Point-præsentationer.
 • Planlægning af mindre events og interne aktivitetsmøder.
 • Diverse ad hoc-opgaver inden for marketing, salg og kommunikation.
 • Oprettelse af kampagner i vores interne planlægningssystem.

 

Som praktikant hos Novoti får du mulighed for at få foden indenfor i en virksomhed, der arbejder med internationale skønheds- og livsstilbrands. Vi forestiller os, at du er studerende på en relevant videregående uddannelse på enten et universitet, erhvervsakademi eller lignende inden for kommunikation, marketing eller salg. Du er udadvendt og imødekommende, og du har en solid forståelse og naturlig interesse for kommunikation og levering af budskaber. Du er nytænkende og idérig og er i stand til at arbejde selvstændigt under stort ansvar. Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret og struktureret i din arbejdstilgang, og at du er en dygtig kommunikator, såvel mundtligt som skriftligt. Det er en fordel, hvis du også har forudsætninger for at arbejde med grafik.

Praktikken vil være på fuld tid over en 5-6 måneders periode i København med opstart hurtigst muligt efter nærmere aftale.

credit: Unsplash

credit: Fredrik Stambro

credit: Unsplash

”When I entered the company one year ago, Heidi told me that Novoti means ”a new beginning”.
One year later I have to say; YES, it does. I have never in my years in retail experienced a more professional and different way of approaching
the business. Also, the training and support has really changed my skills and personal qualities.
Novoti takes care of their employees all the way around, and I love when the phone rings and it is my boss….
only to ask how my weekend was. I am very proud to be a part of the team”.

 

– Marco, Beauty Advisor