WE NEED YOU…

Vil du være med til at gøre en kæmpe forskel?

Hos Novoti synes vi der er noget galt i Servicebranchen generelt. Hvorfor shopper flere og flere online på trods af at de ikke kan prøve tøj, dufte parfumerne og mærke kvaliteterne gennem en skærm?
Det giver ingen mening, og burde være anderledes. Det vil vi gerne lave om på ved at vise at med passioneret personale der udviser kompetence, stolthed kan man sagtens sælge varer i de fysiske butikker.
Vi søger derfor hele tiden nye talenter der kan være med til at løfte den opgave.

Er det dig?

Hvem er vi

Vi er et passioneret team med omkring 300 rådgivere i hele landet:
Beauty advisors, makeup artister, influenter, stylister, frisører, promotorer, fotografer og konsulenter.

Hvad vi forventer

Vi forventer at du har en mentalitet som selvstændig. Du er rådgiver med stolthed for dit fag. Du er selvstændig, arbejdsom, loyal og du overholder dine aftaler. Du kan regne med os. Vi tager dig, og dine kompetencer meget alvorligt og forventer den samme respekt fra dig.

Hvor

Som Freelance rådgiver din arbejdsplads der hvor der er behov for det.
Magasin, Illum, Sephora, Boozt, Matas eller en speciel event. Mulighederne er mange og du har mulighed for at arbejde i hele landet.

Udvikling

Vi vil gerne være med til at fremme din udvikling, og arbejder du sammen med os er der mange muligheder.
Du kan på Novoti Academy udvikle nye kompetencer indenfor selvudvikling, salg og sociale medier du kan bruge overalt, mens du arbejder sammen med Novoti og ikke mindst fremadrettet.
Er du god til at kommunikere på de sociale medier kan du deltage i Kampagner for vores kunder, og nogen gange i kombination med dit arbejde som Beauty Advisor.
Drømmer du om at gøre karriere indenfor en speciel branche, lave dit eget brand eller noget helt 3, kan vi hjælpe med at opbygge dit protfolio og varetage agentrollen for dig.